26/4/10

Comentari manga II, III & IV


En teoria hauria d'haver anat actualitzant cada setmana però bé. De la rena dels mandrosos, no se'n podia esperar gran cosa. Miraré de ser breu i resumir.

NARUTO 490-492
Realment no ha passat gran cosa en tres capítols. Recapitulem. Tobi/Madara ha vengut en Sasuke per por d'un mort que no hem vist. Pel que fa a en Sasuke, ja li està bé per ficar-se els ulls de l'Itachi. Pel que fa al mort, em va intrigar molt saber qui era. Tinc tres teories:
1: El germà d'en Madara
2: El sabio aquell del Jubi, tot i que és força improbable
3: Algu que encara no haguem vist

També vaig pensar en el primer Hokage però és impossible: van segellar la seva ànima en el combat Orochimaru vs 1r Hokage. Tot i que mai se sap, venint d'en Kishimoto...
Què més. La Tsunade s'ha despertat i s'ha deixat humiliar per en Gaara en plan "per l'amor de Déu, és increhible que algú de la teva edat es comporti així". A mi ja m'agrada així. En
Gaara borde i torracollons és el que més mola. ;D

I pel que fa a en Naruto, ha aconseguit la técnica per alliberar el sello del 4t Hokage. -Ho trobo interessant. A veure com s'ho manega-. També l'han enviat a una illa amb en Killer Bee (en Kisame encara és viu. Ai que patirem ) i vol aprendre a controlar el Kyubi amb la seva força de voluntat. -No sé per què no em dona bona espina. Estic segura que no sortirà com vull-. Ara en Naruto començara a lluitar amb la foscor que hi ha dins seu, o una cosa així. Ja era hora. Ho haurien d'haver posat abans i mes sovint per profunditzar en el personatge. De moment està mantenint el llistó mínimament alt, només espero que no ho esguerri.

Una última cosa. Ja fa força que la Hinata es va declarar a en Naruto. Com és que ningú sembla recordar-se'n? I ell el que menys. Mala persona...

BLEACH 399-401
A Bleach no han passat tantes coses. És una série de ritme lent, al cap i a la fi. A veure. Gin vs Ichigo. L'habilitat d'en Gin no té cap mena de respecte per la física ni té massa llògica fora de la funcionalitat. S'allarga moooooolt però molt en molt poc temps. Vale, assimilat. Però 13 km? És molt llarg això, eh? I l'Ichigo es nota que ha madurat. Cada cop va més ràpid a entendre les habilitats del ribal (tampoc és que fossin gaire complexes, però). I per què a ningú sembla importar-li que un munt d'edificis tallats caigui quan hi ha un munt de gent ferida pel terra?

Aizen vs Isshin. Que algú se'l carregui ja, siusplau! No vull més monòlegs de "mira que guai que sóc, com molo, jo ho sé tot". Lúltim discurs ha estat interessant quan he aconseguit entendre'l. Compleix els desitjos inconscients de les persones, el que desitjen amb més anhel. Dóna resposta a moltes coses, sobretot a l'orígen dels poders de l'Orihime i en Chad. Molt interessant. però que se'l carreguin ja, porfa. L'Urahara ho farà, oi que sí? Al principi pensava que era en Gin que l'havia atacat per l'esquena. Sí, encara continuo amb això.

FAIRY TAIL
Erza vs Erza: un combat explosiu! Mola. És com veure dos pokémon iguals lluitant. Et dona la sensació de que serà una lluita moolt llarga... I ha tornat a sortir en Gazille! Gazille, t'estimem! Tard o d'hora ja explicarà que ha estat fent fins ara. Sóc l'única a qui li agrada en Phantera Lili? Mola mil. I de l'altre paio que no sé com se diu, l'unic que m'agrada són les celles en forma de fletxa.
Vaia fàstic de resum però en aquests moments no dono per més.

SOUL EATER
La idea del cambi de sexe ha estat genial, Déu meu, com he rigut. En Black Star tia i la Tsubaki tio són els millors. Molen mil. I la Blair tio també. Els capítols de la Luxuria i la Gula han passat força ràpid (l'últim em donava força mal rollo) i ara passem a un d'interessant: la embeja. Em pregunto si funcionarà només amb persones que tu saps que et tenen embeja o amb quaslevol que et tingui embeja encara que tu ho sapigues. Merda nena de les cues. Mor.
I en Kid ha caigut en la Bogeria per culpa d'aquella cosa que sembla feta de tinta i que fa molta por. Em pregunto si li durarà per sempre... Espero que no. Aquesta serie comença a estar plena de gent que ho vol matar o destruir tot per por o altres coses, en aquest cas, la prefecció.
Tinc ganes de més. Que surti Crona aviat...


Per la proxima he de veure si ha sortit el capítol de Kuroshitsuji i intentaré posar-me al dia amb Katekyo Hitman Reborn!.
Fins aleshores, espereu-me.
Chao chao