28/11/12

Hi havia una vegada...


...una Shruikan que es va viciar a una série amb aquest nom. Sí, senyores i senyors us parlo de Once Upon a Time o Érase una vez, tal i com es coneix al nostre país.

És estrany en mi mirar-me una série que no sigui d'animació, no en miro cap amb actors des de que van acabar d'emetre Game of Thrones per Antena 3, però la veritat és que aquesta s'ha obert pas dins el meu cor. Contes fantàstics extrets de les urpes de Disney, capítols llargs, i sobretot personatges ambigus: ningú és tan bo ni ningú és tan dolent, en aquesta série. A més, són tots una colla de desgraciadets, no hi ha ni una sola història d'amor que acabi bé en els contes. Ni una! I sempre he tingut debilitat pels personatges desgraciats...
I les dones d'aquesta sèrie molen molt!
"Vigila el que dius que et trencaré la cara."
L'Emma, la prota, és tota una fiera! Ja sé que l'actriu sortia a House i bla bla bla, tothom ho diu, tothom ho sap, però m'és ben igual! Per ser un personatge protagonista i per ser costar-li tan assimilar les coses, mola catxo.
Però la Regina, la seva gran rival, no és queda enrere! Tot i que no és un personatge que m'agradi especialment perquè la seva maldat excedeix per molt el seu carisma. Mireu quina cara fa, maldat pura i dura! (Tot i que a la segona temporada surt gent encara pitjor...) També s'ha de dir que gràcies a la segona temporada comença a caure'm millor de mica en mica.
Però la millor, la insuperable, la que em té el cor robat és definitivament la Mary Margaret Blanchet, altrament coneguda com la Blancaneus! I no, no és per la nostra similitud en el nom, aquestes coses no m'han influit mai. És perfecta. M'encanta el seu pentinat, com vesteix i la seva casa, oh, la casa! És genial! A més, dins d'aquesta aparença encantadora s'hi amaga algú amb un gran caràcter i que sempre està disposada a repartir llenya si fa falta.


Mireu-la, mireu-la, és que és encantadora. (Amb un cameo
del nan Rondinaire. I ara que parlem del nan... )
He de dir que em sembla els personatges masculins de la sèrie donen bastant que desitjar, i mira que això és raro en mi de pensar. Com en Daniel/David, per exemple: com a Príncep Encantador és passable, però quan és una persona normal és més patata... No n'encerta ni una. Així doncs, a excepció del bon home aquest d'aquí dalt, només n'hi ha un que estigui rivalitzant posicions amb les grans dones. L'únic, inimitable... en Rumple-no-se-què-lskin! (Millor deixem-ho en Mr. Gold...)
"Aquest ketchup et transportarà a un món màgic de
sabors i quilocalories per gram com no n'has vist
mai cap".
Convertit en un monstre, amant dels tractes, arreglat, propietari d'una botiga de coses xulíssimes, amb un accent anglès marcat i remarcat, aquest bon home és tan poderós com desgraciat. I només dient que és dels personatges més poderosos de la sèrie, ja us podeu imaginar la de desgràcies que acomula. Si és que jo sé que tot i que el pintin com a malo en el fons és un tros de pa. Tothom ho sap, és evident! Ara a la segona temporada està deixant veure la seva millor cara... relativament. No hi ha com estar enamorat!
I ara que parlem d'homes i de la segona temporada, n'hi ha un altra que la Shruikan també ha clissat i que sembla que també promet per ser un home. I com no, és dolent. Com no! Nois i noies, prepareu-vos pels Spoilers, que aquí surt el capità Hook! I vosaltres em direu: "Shru, només l'has triat perquè és de bon veure", i jo us diré: "Sí, i què?!". Té un no sé què a la mirada que m'obliga a no ignorar-lo. A més, fa com els de Joc de trons i juga a l'es aliances i traicions. Es nota que no s'ha llegit el llibre i ha vist com la meitat acaben amb el cap a una pica. 
Així, el meu veredicte final és que si encara no us heu mirat la sèrie ja esteu trigant. A veure, sent sincers, no és una d'aquelles series que et canvia la vida, però és enganxosa i narrativament interessant. Mirar-se-la no és una perdua de temps, genteta. I ara us demanareu, per què he escrit tot això que no té ni solta ni volta? Doncs bé, una gran sàbia em va dir una vegada que al teu blog i pots escriure el que tu vulguis. I això faig. Escriure el que em surt dels nassos. I si no us agrada us hi poseu fulles. :P

Fiiiiiii! Desconecta,
Shruikan

PD: M'he deixat la Ruby! Però em fa massa mandra fer-li un espai, així que busqueu-la vosaltres. xD

4 comentaris:

Nalataia Tubercle ha dit...

Per totes les Deesses!! Shru!! M'encanta aquesta sèrie!! Tots els personatges, de fet. Però és cert que en Hook té un no-sé-què especial... i sí, què collons! està de molt bon veure!! En comparació amb la mitjana d'homes que surten ¬¬.

Ara, un dels personatges que més m'agrada i amb diferència, és en Rumple!! És genial!! En tot... jo és que no li sé veure la dolenteria enlloc, ho sento, sóc així xD.

Com has pogut deixar la Ruby fora??!! Però si és la canya! Com m'agrada aquella noia, més i tot que la Blanca!

De debò, la sèrie és una meravella.

Shruikan ha dit...

Ueh, algú més que se la mira!! Tot i que de fet conec molta gent que se la mira, però és normal, perquè la sèrie mola catxo.
I sí, és imperdonable que m'hagi deixat la Ruby que mola un colló. ù___ú Però bé, també em vaig deixar de posar l'última imatge del morreig entre en Rumple i la Bella. Debia estar espessa. xD

Ota-chan ha dit...

Ja vas per la segona?!! xDDDDDD OK doncs ara toca American Horror Story wiii :)

Shruikan ha dit...

Never de never, company. xD Massa mal rollo pel meu gust.