7/3/13

Aquestes coses només passen a una facultat com la meva

Avui qui sap per què, a la botiga de material de la facultat regalaven feixos de tires de paper. El per què és un misteri. Només us diré que en tenien un munt. Com per omplir-ne una caixa. A mi me n'han donat un bon grapat.
"I ara què ne faig, jo, de tots aquests papers?", he pensat. Però bé, en castellà diuen "A caballo regalado, no le mires el dentado". L'únic que se m'acut és fer punts de llibre. Molts, molts punts de llibre. Cada cop que vingui l'aniversari d'algú, un punt de llibre. Podria fer punts de llibre i vendre'ls. El dia que monti una parada al Saló del Manga, punts de llibre personalitzats. Tindré papers durant anys.

Aquí la teniu. I merda, ara a la foto veig que se m'arruga el paper de sota. I què són tots aquests trastos, us estareu preguntant? No us fiqueu amb el desordre de la meva taula, mala gent, us diré jo. I què si tinc dos pots buits de Nutella sobre la taula? Em fico jo amb el que teniu vosaltres a la taula? è_____é I no allò pelut de la cantonada són els meus cabells, no una bola de ves a saber què.

Avui també hem començat un joc amb els companys de la uni, un joc que, i l'Ota ho sabrà prou bé, ja he practicat durant anys: una història conjunta. No recordo molt bé d'on va sortir la idea, només sé que va ser dimarts mentre estavem al taller fent motlles d'escaiola. Total, que tothom estava molt il·lusionat amb la idea, però a la que hem comprat la llibreta, ningú volia començar. Li ha tocat a una servidora, obviament. Però no em queixo. Us pensaveu que em queixava? Nah, sento desil·lusionar-vos.

I ara que parlem del taller, aquest dissabte vaig acabar la meva primera obra restaurada. La vaig començar per allà l'Octubre em sembla. Una caixa antiga per guardar les especies de la cuina, tan corcada que per dins només era pols. Ha quedat força decent. Fins i tot estàn disposats a pagar-me per ella, cosa que em descol·loca una mica. Però bé, tot i que la maleïda es trencava sota la mínima presió, com a mínim no es tan conyàs com la cadira que estic restaurant ara. Feu-me cas, si mai heu de desmuntar un objecte de fusta amb claus rovellats de 10 centímetres de llarg, preneu-vos-ho amb calma. Molta calma. O acabareu histèrics com la Shruikan, al marge del plor, perquè esteu frustrats per que els claus no surten i us doneu cops als dits amb el martell i fan mal.

Parlant d'histerismes, l'altre dia vaig haver de tornar amb cotxe a casa des de Manresa sense llums. Hahaha, no hi vull ni pensar. Va ser horrible, la cosa més espantosa que m'ha passat mai sobre un cotxe. Més terrible i tot que suspendre l'exàmen pràctic 4 vegades. A sobre em vaig carregar el cotxe just quan arribava a casa. Vaig xocar amb la cantonada del garatge i ara al morro hi ha una fisura enorme i molt maca. El llum no es va trencar de miracle. Com podreu comprendre, no em fa gens il·lusió tornar a tocar un cotxe en tres setmanes.

En fi, serafí. Caram, m'ha sortit una bona parrafada, per venir a explicar només el que m'han passat els últims dies. Per cert, no coneixereu pas alguna botiga de Barcelona on venguin teles? És que estic força decidida a fer-me un cosplay, però per això necessito teles. Bones teles. Teles d'aquelles que les toques i és un "ngngngngnh!, la vull". Vellut, oh sí, vellut. Eh, sí, ja m'enteneu.

Apa, mossos i mosses, fins la propera.
Porteu-vos bé, i no conduiu sense llums!

Shruikan

7 comentaris:

Nalataia Tubercle ha dit...

Teles? A Roger de Llúria, quasi tocant a Pl. Urquinanona n'hi ha una. Té molts anys però és força bona: jo m'hi vaig comprar les teles per al cosplay de Fruits Basket i em van sortir molt bé.

Shru... jo vull un punt de llibre. Un més, vull dir. Que en tinc a muntanyes!! Però m'agrada això de canviar de llibre i canviar de punt. I si combinen, ja ni t'explico l'emoció que sento!! xD

A veure si poses fotografies de la caixeta, que la vull veure. Segur que t'ha quedat xulíssima!

Shruikan ha dit...

Mmm... ara no recordo si al final li vaig fer una foto acabada o no. Si de cas l'hi demanaré a la mestra del taller on vaig, que ellà si que les té, les fotos.
I merci per a informació de la botiga, Shuu, un dia d'aquests m'hi passaré a veure si en trobo alguna que m'agradi.
I que vols un punt de llibre? Cap problema, tu només digue'm de què i jo obeeixo servilment. e___e

Ota-chan ha dit...

Ohhhh :3 Saps que ultimament he frequentat força la botiga de la teva facultat? Les temperes estan més barates que a la botiga de la meva *3* En general tot és més barat a Belles Arts haha... JO també tinc un futimer de retalls de cartolina per fer punts de llibre (havia de fabricar-me un quadern i em vaig quedar els retalls que sobraven les fulls)... ara tinc punts de llibres molonguis per les llibretes d'apunts, per els quaderns de dibuix, pels llibres, comics... xDDD

Ota-chan ha dit...

Per cert, m'he quedat força wtf quan has dit que volies saber d'alguna botiga de teles. He entès televisors. I després has dit que era pel saló. I encara m'he quedat més wtf. M'ha costat entendre-ho xDDDD

Ota-chan ha dit...

Una altra cosa xDDDDD Per què les lletres dels pots de nutella estàn invertides? Quina bruixeria és aquesta? xD

Shruikan ha dit...

Es perqué la foto la vaig fer amb la cámara del portàtil, que fa efecte mirall.

Nalataia Tubercle ha dit...

I que vols un punt de llibre? Cap problema, tu només digue'm de què i jo obeeixo servilment. e___e

Kurama! Kurama! Kurama! Sóc monotemàtica xD